Onderhoud

Elke woning heeft een aantal zaken die nu eenmaal service en onderhoud nodig hebben. Denk bijvoorbeeld eens aan onderhoud voor de cv-ketel of aan een rioolservice die problemen voorkomt en verhelpt. Een derde onderdeel van het huis waar vaak een servicebedrijf voor nodig is, is het dak

Cv Onderhoud

U realiseert het zich misschien niet altijd, maar de cv-ketel die bij u in huis staat, is dag en nacht voor u aan het werk. Juist omdat de cv-ketel zo actief gebruikt wordt, is onderhoud erg belangrijk. Een cv-ketel wordt na een tijdje vuil van binnen, waardoor de kans op een storing toeneemt. Ook moet de ketel meer moeite doen om te stoken bij een vuile ketel: uw stookkosten nemen dus ook toe. Tot slot is onderhoud ook belangrijk voor de veiligheid. Bij A&F hebben we verschillende onderhoudscontracten voor uw cv-ketel.

Rioolservice

Wanneer er bij het doorspoelen van het toilet water omhoog komt of als u in de gootsteen het water ziet stijgen, dan weet u dat er sprake is van een verstopping. Bij een verstopte afvoer of verstopt riool is het zaak om snel te handelen, want het kan in korte tijd voor wateroverlast zorgen. In veel gevallen zit de verstopping in huis en dan moet u zelf een rioolservicebedrijf inschakelen. A&F heeft een speciale rioolservice voor o.a. het ontstoppen en reinigen van riolen en afvoeren. 

Dak onderhoud

Schade aan een dak zit soms in een klein hoekje. Denk bijvoorbeeld aan een tennisbal die per ongeluk op het dak is beland en die de waterafvoer verstopt. Deze tennisbal heeft uiteindelijk een lekkage tot gevolg. Het is dan ook verstandig om een dak af en toe te laten controleren, en schoon te laten maken om eventuele schade in de toekomst te voorkomen. A&F heeft ook hiervoor U een passende onderhoudscontract.